Home parties

Ooit al van een erotische homeparty gehoord? Eigenlijk is het simpel, de klassieke Tuppeware avond maar dan met erotische producten.

 

Zin in een spannende erotische speurtocht?
Is de drempel te hoog om alleen de sex-shop binnen te stappen en ben je toch nieuwsgierig?

 

Onze consulenten bieden je de kans om in een gezellige sfeer kennis te maken met ons assortiment sexy lingerie en erotische speeltjes gaande van sensuele massage-olie tot zweepje of van een uitdagend kanten kleedje tot een ondeugend vibrerend eitje tot ... zover jouw fantasie reikt!

 

De wereldtopper '50 shades of Grey' heeft ervoor gezorgd dat dames nog nieuwsgieriger geworden zijn naar onze zinnenprikkelende producten.

 

Op de homeparty kan je vragen stellen over ons gamma, de artikelen aanraken, ruiken en zelfs proeven.

 

Waarom nog wachten, boek nu jouw homeparty!

 

Info voor de gastvrouw

Het belangrijkste is dat je tijdig je vrienden en of vriendinnen uitnodigt! We vragen dat je met een minimum van tien personen bent. Verder een grote tafel, waar al onze producten op gepresenteerd kunnen worden. Voorts vragen we je alleen een drankje voor je gasten te voorzien, en eventueel wat kleine borrelhapjes. En dan is het aan ons. Just sit back, relax, en laat ons de party op gang trekken!

 

Hoe meer gasten u op uw Yoni's Corner party uitnodigt, hoe leuker het wordt en hoe meer directe korting u op uw aankopen krijgt.

 

Als gastvrouw van een Yoni's Corner party krijgt u van ons steeds gastvrouwenkorting ter waarde van 5% van de aankopen van uw gasten, en een extra cadeau als de omzet van uw party minstens 400 euro bedraagt.

 

De bestellingen worden in een aparte ruimte genoteerd en discreet gehouden. Niemand hoeft te weten wat anderen besteld hebben, tenzij jullie dat graag met elkaar bespreken uiteraard.

 

Jij en je gasten kunnen op de avond zelf cash of met bancontact betalen.

 

Onze party's duren ongeveer een uurtje of drie, pauze en bestellingen inbegrepen. Het is dus van groot belang om op tijd te starten. Op aanvraag kunnen wij onze demonstraties inkorten of naar wens aanpassen!